Gå till huvudinnehåll

Seminarier och konferenser


Seminarier och konferenser

ESV arrangerar seminarier och konferenser utifrån aktuella områden. Vissa genomförs fysiskt på plats i Stockholm och andra digitalt. 


1 tillfälle

Den 7 december bjuder vi in till ett frukostseminarium om ESV:s modell för förändringsledning. Vi ger en översiktlig genomgång av modellen och diskuterar hur den kan utvecklas och kompletteras.

Läs mer

1 tillfälle

Den 17 januari bjuder vi in till ett frukostwebbinarium om hur myndigheter kan arbeta med jämställdhetsperspektivet i budgetunderlagen. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor berättar om hur de har arbetat med att lyfta fram jämställdhetsperspektivet på ett relevant sätt.

Läs mer

Har du eller din myndighet en fråga om styrning eller verksamhetsutveckling som ni skulle behöva nya infallsvinklar på? Då kan ni få hjälp att skräddarsy ett webbinarium med utgångspunkt i er frågeställning, där ni får stöd att komma vidare av ESV:s experter och andra kollegor i staten.

Läs mer

ESV har regeringens uppdrag att följa upp myndigheternas hantering och genomföra revisioner av de medel som Sverige tar emot från EU:s facilitet för återhämtning och resiliens (RRF). Under ett antal webbinarier informerar vi om vad det innebär för myndigheterna som hanterar dessa medel.

Läs mer

Stora redovisningsdagen är ESV:s återkommande konferens för dig som arbetar med redovisning i staten.

Läs mer
ESV-dagen

På plats


ESV-dagen är en mötesplats för ekonomistyrning i staten. Det är också ett bra tillfälle att diskutera gemensamma frågor för alla som arbetar med styrning och verksamhetsutveckling i offentlig sektor.

Läs mer